Přidat jednorázově do osobního programu

Přidat všechna vysílání do osobního programu


Sdílet
Sdílet

ČSFD

Továrna na jídlo: USA 2: PEZ a kuřecí s parmasánem (8)

← předchozí
následující →

začátek
sobota 30., 14:30
konec
15:00
TV kanál
National Geographic
tagy
věda, dokumenty

(Food Factory USA 2: Pez & Chicken Parmesan) Věda Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země. Poznejte výrobu oblíbených bonbonků PEZ i tajemství vzniku supersýrových křupavých mini oplatek. V Texasu ještě nahlédneme do továrny na mražené špagety s kuřecím masem a parmezánem. MN 12 (United States)



Další vysílání (Továrna na jídlo: USA 2: PEZ a kuřecí s parmasánem):

Další TV tipy

Další možnosti


Zatím si tento pořad nikdo nepřidal do osobního programu.